E-mail beheer

e-mail management

MedDb biedt u een krachtig en veilig e-mailmarketing platform dat professionele e-mailcommunicatie voor iedereen binnen handbereik brengt. MedDb haalt alle stress uit e-mail design. We bieden je drie eenvoudige tools voor het ontwerpen van je bericht. Kies de tool die het beste bij jou past. Met de MedDb berichten wizard creëer je in geen tijd professionele e-mailberichten. Met de drag & drop Smart Builder teken je je bericht op een canvas. Laat je creativiteit de vrije loop in de HTML Editor en ontwerp je bericht in een vertrouwde omgeving.

Smart Builder Met de Smart Builder is het ontwerpen van een e-mailbericht zeer eenvoudig. Door het slepen en manipuleren van de drie elementen bouw je je bericht op. Elk element heeft een lijst met eigenschappen die je kan gebruiken om de content er zo uit te laten zien als jij dat wil. Wanneer je ontwerp klaar is, genereert deze unieke tool de juiste HTML-code. 

Berichten Wizard De MedDb Berichten Wizard is een unieke tool die je bevrijdt van alle zorgen over lay-out en afbeeldingen. Het menu leidt je stap voor stap doorheen de template tijdens het samenstellen van je bericht. Je dient enkel de content te schrijven, wij zorgen voor de rest. In minder dan 10 minuten ontwerp jij een foutloos e-mailbericht.

HTML Editor Met de HTML-editor codeer je zelf je bericht in een gebruiksvriendelijke omgeving. Begin vanaf nul of maak gebruik van een van onze templates. Je kan ook bestaande HTML-code rechtstreeks importeren. Dankzij de rollback-functie keer je terug naar een van de laatste 10 opgeslagen versies.

Responsive design Smartphones en tablets worden meer en meer de belangrijkste toestellen die consumenten gebruiken om e-mails te openen. Met ons responsive design speel je hier perfect op in. In plaats van je contacten te segmenteren op basis van type toestel, toon je hen unieke content op basis van de breedte van het scherm van je contact.

Stap voor stap campagnes creëren Door het volgen van 4 simpele stappen creëer je professionele e-mailcampagnes die je de beste resultaten opleveren. Bepaal gemakkelijk verzendinformatie en onderwerpregels en verstuur je campagne naar mailinglijsten, sublijsten en/of interessegroepen. Voor je op de verzendknop klikt, krijg je een gedetailleerd overzicht van je campagne en al zijn instellingen. Ingebouwde controles waarschuwen je voor potentiële issues. Zo lanceer je moeiteloos campagnes. Bepaal je afzendergegevens, afzendadres, antwoordadres en een onweerstaanbare onderwerpregel om ervoor te zorgen dat je contacten je bericht openen. Geïntegreerde testcampagnes Verstuur je campagne naar een enkele mailinglijst, of stel je doelgroep samen door verschillende lijsten en interessegroepen te combineren. Je kan zelfs mailinglijsten uitsluiten voor een campagne. Verstuur je campagne onmiddellijk of plan je campagne in voor lancering op een latere datum en tijdstip. Dit laat je toe om je campagne aan te passen aan verschillende tijdzones.

Link tracking Kom precies te weten hoeveel contacten je campagne geopend hebben. Ontdek welke individuele contacten je campagne gezien hebben, hoe vaak ze het bericht geopend hebben, en op welke linken ze geklikt hebben en wanneer.

Vervolgcampagnes Lanceer vervolgcampagnes rechtsteeks in je rapport. Stuur een aangepaste campagne met een nieuwe onderwerpregel naar iedereen die het bericht niet geopend heeft, of stuur extra informatie naar iedereen die op een link naar je producten geklikt heeft.